Hva et syn, nipper kaffe og gjør det HAPPY dans. De to tenåringene er på skolen. nbsp; Stille endelig. Jeg håper å suge opp alt dette stille og rolig. Kanskje få unnagjort litt arbeid. Jeg har besluttet å planlegge tiden min, mellom utpakking bokser, hekling og Internett. I håp om å få så mye mer gjort nå uten avbrudd.
Jeg har nettopp fått en ordre for en kalkun lue, var siste ukene hatt i skolen farger og viste seg så søt. I sjekke butikken fant jeg et bilde av kalkun hatter sendt ut i fjor høst for voksne, ta en titt!
Som temperaturen synke folk begynner å tenke høst og Halloween, så jeg har fått et par monster hat ordre et par voksne skunk lue bestillinger for en fotoseanse og en frosk lue og genser sett. nbsp; Mye å gjøre, men glad for å se ordrene kommer.

Også for å feire jeg baking i ettermiddag, så jeg hele går for en eplekake oppskrift, og dette er en jeg kommer med ...
Min første stopp i jakt etter en oppskrift er Pioneer Woman Cooks og deretter av til Tasty Kitchen, så langt de har aldri sviktet meg.

Fall Spiced Apple Cakenbsp;

Ingredienser
For kaken:
1 cupnbsp, vegetabilsk olje (eller olje av Choice)
1-frac12, cupnbsp; Sugar
frac12, cupsnbsp; Brown Sugar
3 wholenbsp; Eggs
frac14, cupsnbsp; Milk
2-frac12, cupsnbsp, Self-Rising <a href="http://www.nikeshoxskopris.com"><img src="http://www.nikeshoxskopris.com/261-673-large/billige-kvinner-nike-shox-r2-stikkontakt-svart-rosa-plikt-free.jpg"></a> Mel
1 teaspoonnbsp; Cinnamon
frac14, teaspoonsnbsp; Nutmeg
2 cupsnbsp; skrelt og hakket Epler (3-4 epler)
1 cupnbsp; Hakkede Pecans
_____
FOR glasur:
frac12, cupsnbsp; Brown Sugar
frac12, sticksnbsp; Butter
frac12, cupsnbsp; Milk
Forberedelse Instruksjoner
Forvarm ovnen til 350F.

Bruk en elektrisk mikser på lav hastighet, kombinere olje, sukker, brunt sukker, egg og melk. Sile sammen mel, kanel og muskat. Gradvis blande kremet blanding med tørr blanding. Tilsett hakkede epler og pekannøtter.

Grease og lett mel en Bundt pan. Hell røren i pannen og stek i 45 minutter eller til en tannpirker inn i midten av kaken kommer ut ren. Cool.

I kjele, kombinere alle ingrediensene til glasuren. Kok over lav-middels varme til sukkeret er oppløst og <a href="http://www.nikeshoxskopris.com" title="nike shox">nike shox</a> blandingen er glatt (det vil bli liquidy). Yr er over avkjølt kake (eller varm hvis du canrsquo; t vente så lenge).
Litt noe for enhver smak kan bli funnet på Pattibears Place

           
       
       
       
       
       
        <
Barbara, hs en flott innlegg du ta deg tid til å lese it.nbsp, jeg ville suggets <a href="http://www.nikeshoxskopris.com/kvinner-nike-shox-r2-sko/261-billige-kvinner-nike-shox-r2-stikkontakt-svart-rosa-plikt-free.html" title="Billige kvinner nike shox R2 stikkontakt svart rosa plikt free">Billige kvinner nike shox R2 stikkontakt svart rosa plikt free</a> at hvis du ikke liker å gjøre noe så gjør ikke fordi du ikke vil, foreslår jeg ansette en person til å gjøre det for deg hvis possibleVia Barbara Todaro (RE / MAX direktør Realty i Franklin, Massachusetts):
Etter å ha lest et innlegg av Michael Thornton tittelen Tid Blokkere og Blogging det fikk meg tenke på organisasjonen ferdigheter og disiplin utøves av mange agents.nbsp, jeg tror de fleste i denne bransjen god intentions.nbsp; å gå ut og bruke disse tidsstyring prinsipper som deles <a href="http://www.nikeshoxskopris.com">http://www.nikeshoxskopris.com</a> av andre i vår bransje er en pågående process.nbsp; Igjen, våre intensjoner er alltid bra.

De fleste agenter kontinuerlig på kurs og seminarer som gir retningslinjer og hjelp med å håndtere time.nbsp; Vi får prøver av tidslinjer og daglige oppgaver som kan gjelde for vår virksomhet plan.nbsp; Igjen, de fleste har gode intensjoner med å bruke denne informasjonen.
Eiendomsmeglere er vanedyr, men disse vanene er dannet på grunn av priorities.nbsp; På et gitt tidspunkt, er en ting som er viktigere enn another.nbsp; En oppgave er morsommere enn another.nbsp; For de som ikke liker skriftlig, vil blogging aldri fungere fordi det er urealistisk å tro at en oppgave som ikke er hyggelig vil gjentas consistently.nbsp;
Hvis man har funnet en morsom funksjon og den fortsetter å jobbe for dem, blir det automatisk en prioritet i sitt daglige routine.nbsp; Det skal utføres konsekvent med ekstra bedring før det blir en livsstil og en naturlig daglig event.nbsp ; Hvis det er det blogging har blitt, er det fordi du lot den happen.nbsp; Du pass på at blogging tid i løpet av dagen din blir blokkert for at undertaking.nbsp, nbsp; Du liker det oppdraget, og hver dag blir det en Oppdrag utført som kontinuerlig gir positiv forsterkning for deg, forfatteren, og ytterligere styrke for business.nbsp din;
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; <a href="http://www.nikeshoxskopris.com/32-kvinner-nike-shox-r2-sko" title="Kvinner Nike Shox R2 sko">Kvinner Nike Shox R2 sko</a> nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;

nbsp; nbsp; www.franklinmahomesales.com
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Ikke Finne at Specialnbsp; Home? Lei av å se på 100 er av boliger for å finne bare to eller tre hus du liker nbsp;? La meg hjelpe deg besøke mynbsp; nettstedet Live-Clark County og la meg gjøre jobben for deg, vil jeg finne ditt nye hjem vil vi planlegge en tid til å reise rundt i hjemmet.
Luxury Homes i Camas WA, gjort Søk lett
Ridgefield nybygg boliger for salg, Made Easy Search
Clark County Waterfront hus til salgs, Made Easy Search
Har du din hjemme på markedet prøver å selge hjemmet ditt nbsp;? Har det vært lengre enn 90 dager? Lar fikse det e meg og kan komme i gang med å selge ditt hjem i 90 dager! JA 90 DAYSnbsp, garantert, vil jeg selge ditt hjem i 90 dager spør meg kalle hvordan 360.609.0226 meg.
Hva er verdien av ditt hjem, whatnbsp, kan du selge ditt hjem for i dag? La meg hjelpe deg her er mitt nettsted for å få hjem Evaluering.
nbsp; nbsp; nbsp;
 nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;

           
       
       
       
       
       
        <




Leave a Reply.