Surhet er målt på en skala som heter PH. Enhver nedenfor syv, si 6,5 for eksempel er på syre side. Den mindre tall, jo mer surhet er skapt i kroppen. På den annen side, noe større enn 7, f.eks 7.5 anses alkalisk. Maksimal på alkaliske side er 14. Kroppen vår s indre system trenger en pH på like over 7,0, så litt på den alkaliske siden av pH-skalaen. Alle våre cellulære mekanismene fungerer best i denne litt alkalisk miljø.
Når kroppen vår blir å være sur, dvs. PH av færre enn 7, vil du begynne å ha problemer. Dine symptomer kan inkludere lavt energinivå, lett trettbarhet, muskelsmerter, hyppige sykdommer, hodepine, kramper og mye mer også.
Spise og drikke ting som øker surheten kan forverre disse problemene. I stedet prøve å ta mat og drikke som er naturlig mer basisk. Acid fremme matvarer inneholder nesten alle melkeprodukter, som melk, ost, yoghurt. Mange frukt fremme surhet som aprikoser, svisker, alle sitrusmarninert frukt. Så er det grønnsaker som tomater som er svært sure. De fleste kjøtt og spesielt behandlet kjøtt gå sure på deg. Mange krydder også kan bidra til økt surhet. Svart te anses for å fremme surhet. For å finne ut mer om dette gjøre noen raske undersøkelser for deg selv på nettet, eller spør en ernæringsfysiolog for lavt.
Du kan gjenopprette balansen i pH ved fiske etter mat og drikke som går alkalisk når de blir fortært. Gode ​​eksempler er vannmelon, cruciferous grønnsaker som kål, brokkoli, rosenkål, bønnespirer. Selvfølgelig vil de fleste bladgrønnsaker hjelpe alkalitet inkludert salat, spinat, og Kale. I tillegg har mange nøtter som mandler - men ikke peanøtter - og sist men ikke minst på vår raske liste, grønn te.
Barn generelt er mer tolerante overfor deres pH-område, men det er forskning som tyder på at pH har en effekt på ting som oppmerksomhet spenn, og hyperaktivitet. Snakk med din barnelege, ernæringsfysiolog, eller barnepsykolog for å lære mer om hvordan valg av matvarer kan påvirke barnet ditt s humør og aktivitetsnivå.
Take Care Som Enkelte ting kan svinge begge Ways
Noen ting kan svinge begge veier. For eksempel epler og bananer, samt noen <a href="http://www.nikeshoxnorgeno.com">http://www.nikeshoxnorgeno.com</a> meloner kan hjelpe deg å få mindre surt når du er for sure, men de vil også på andre tider nøytralisere alkalitet.
Som du gjenopprette kroppens s alkalisk balanse, vil du føle en utrolig forandring i din helsetilstand. Du vil være mindre utsatt for sykdommer og allergier. Du vil ha et høyere energinivå. Du kan også finne at humøret og mental skarphet er bedre off. sikkert du trenger å bruke mindre tid på å bekymre dine helseforsikring planer, medisinsk pleie planer! Å være i en balansert alkalisk pH vil også hjelpe deg å miste vekt. Fordelene er store, så begynn i dag å alkalize kroppen din. Ta vare på kroppen ved å være kresen i kosten vår hjelper i det lange løp, og med tiden helt fjerne giftstoffer ut av kroppen.
Syrer og baser er terminologier som brukes av kjemikere for å klassifisere kjemikalier basert på deres pH-nivå. En syre er alle saker som sender en hydrogen ion i løsning. Alternativt er en base et stoff som gir en hydroxide ion i løsning. Men det er mange forskjellige teorier fra ulike teoretikere beskriver syrer og baser. Noen <a href="http://www.nikeshoxnorgeno.com">nike shox sko</a> av dem er beskrevet nedenfor:
I det syttende århundre, Robert Boyle første kategorisert stoffer som enten syrer eller baser. Han brukte følgende egenskaper for å avgjøre om en sak er syre eller base.
Syrer baser
Smak sur Feel Slippery
Korrosivt overfor metaller Smak bitter
Endre lakmus rød Endre lakmus blått
Blir mindre surt når Bli mindre grunnleggende når det blandes med baser blandet med syrer
Ifølge Svante Arrhenius:
Syrer produsere H-ioner i vandige løsninger
Baser produsere OH-ioner i vandige løsninger
Ifølge Johannes Nicolaus Bronsted & Thomas Martin Lowry:
Syrer er proton givere
Baser er proton reseptorer
Ifølge Newton Lewis:
Syrer er elektron par reseptorer
Baser er elektron par bidragsytere
Tatt i betraktning de ulike teorier, hva er syrer?
1. Den ordet syre kommer fra det latinske acere som betyr sur. Syrer smaker surt.
2.They endring lakmus fra blått til rødt.
3.They reagerer med baser for å danne salter og vann
4.Upon reaksjon med en aktiv metall som sink og aluminium, utvikler de hydrogengass.
5.They er <a href="http://www.nikeshoxnorgeno.com"><img src="http://www.nikeshoxnorgeno.com/92-345-large/nike-shox-oz-hvitsolvvarsity-rode-menn-sko-1006.jpg"></a> elektrolytter
6.They er etsende (brannskader huden din)
7.Acids ha en pH mindre enn 7
8.They reagerer med karbonater og danner karbondioksid
Hva nøyaktig er baser?
1.They smak bitter.
2.They er såpevann eller glatt
3.Bases ikke endre fargen på lakmus men de kan slå syrnet (rød) lakmus til blå.
4.Like syrer, er de elektrolytter
5.They reagerer med vann og danner salter og vann.
6.They er også etsende
7.Has pH på mer enn 7
Mange syrer og baser er godt kjent som vi bruker dem i hverdagen. Mange bransjer innlemme bruk av syrer og baser i sine prosesser for å produsere mange forbruker varer.
Eksempler på syrer er:
1.Citric syre - dette er til stede i mange frukter og grønnsaker spesielt sitrusfrukter som sitroner og appelsiner.
2.Ascorbic syre <a href="http://www.nikeshoxnorgeno.com/menn-nike-shox-oz/92-nike-shox-oz-hvitsolvvarsity-rode-menn-sko-1006.html" title="Nike Shox OZ hvit/sølv/Varsity røde menn sko 1006">Nike Shox OZ hvit/sølv/Varsity røde menn sko 1006</a> eller C-vitamin som finnes i enkelte frukter
3.Vinegar (eddiksyre)
4.Carbonic syre - brukt i produksjonen av leskedrikker
5.Lactic syre som er funnet i kjernemelk.
6.Hydrochloric syre i mage juice
7.Sulphuric syre
8.Uric syre funnet i urinen
9.Tannic syre i te <a href="http://www.nikeshoxnorgeno.com/8-menn-nike-shox-oz" title="Menn Nike Shox OZ">Menn Nike Shox OZ</a> og vin
10.Tartaric syre funnet i druer
Eksempler på baser er:
1.Detergents og rengjøringsmidler
2.Soap
3.Lye
4.Household ammoniakk
5.Sodium hydroksid (kaustisk soda)
6.Calcium hydroksid (kalkvann)
7.Magnesium hydroksid eller melk av Magnesia
8.Bleaches
9.Toothpaste




Leave a Reply.